Next Chapter, TestCase Artspace

In de loop van 2015 is er een project gestart in een leeg winkelpand in Heerlen. TestCase Artspace was een project van 8 maanden in een openbaar te bezichtigen winkeletalage/atelier waar een dagelijks veranderend stilleven verrees.

Next Chapter werd een installatie met waarin de compositie van natuurlijke lijnen van planten die streden met de lijnen van houten tafelbladen en -poten en opgehangen rekken met kleding. Het werken in een winkeletalage maakt bewust van de waarde van de materialen die gebruikt werden. Daardoor werd het werk een opsomming van goederen; de zorgvuldig gekozen compositie van het werk gaat de strijd aan met de verwachting van het publiek. TestCase sloot in maart 2016.

img_0050

img_0055

img_0060

img_0397


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s