Food

Eten is een van de dingen waarvoor je een stad wilt bezoeken. In Valencia draait alles om  eten. De vier gangen lunches zijn mij nog te veel en veel belangrijker dan het avondeten. Dat doe je doorgaans pas vanaf een uur of half negen. Een keer per dag probeer ik iets  uit. Kiezen is lastig; om de drie huizen ligt een restaurantje of barretje waar je de lekkerste huisgemaakte gerechten kunt proberen. Dus ik ga naar de markt. Het is nu artisjokken seizoen. Hier bakken de de artisjok in dunne plakjes gesneden op een plancha maar ik kook ze en eet ze met een vinaigrette. Lekker met de handjes eten.

Valencia6.2-4

Valencia6.3-4

 

La Lluna is het oudste vegetarisch restaurant van de stad. Onlangs vierde ze hun 35 jarige bestaan. Hier heb ik nu al twee keer geluncht. De eerste keer kreeg ik een omelet met peer. Als ik er nu weer aan denk loopt het water me in m’n mond.

Valencia6.1-4

Thee met zoet.

Valencia6-4


2 reacties op ‘Food

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s