Zo veel te doen

Ik heb maar besloten om niet alles te willen zien van deze stad. Onbegonnen werk. Dus vandaag de aller intiemste openbare tuin van de stad bezocht, Jardine de Montfort. Zo mooi verstillend. Midden tussen twee drukke wegen (incl.6-baans verkeerspleinen zonder strepen op de weg) ligt de wijk Exposició. Heel dicht in de buurt van het Jardins del Reial, het héle grote stadspark. Het is er dus niet stil. Auto’s, spelende kinderen van de aangrenzende school, de tuinmannen druk met de elektrische heggenscharen. Maar dat merk je niet eens op. De tuin heeft de overmacht. Hier en daar een katje, duiven en de vissen in de vijver, dat zien je allemaal wel.  Ik heb nog niet eens geprobeerd om er foto’s te maken. Alleen een paar details.

Valencia10-4

Valencia10.1-4

Valencia10,2-4

Heb ook op andere dagen nog foto’s toegevoegd.


Een reactie op “Zo veel te doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s