Dialoog aan tafel

Orlando in nieuwe opstelling Plateau Kunst Bemelen 2021

De dialoog is op gang gekomen. Het werk spreekt nu meer tegen mij dan toen het publiekelijk te zien was tijdens de kunstroute Plateau Kunst Bemelen. Het werk stelt me de vragen waar het de afgelopen week te druk in mijn hoofd voor was. “Is het niet wonderlijk dat je de stilte na het exposeren pas kunt omzetten in een ware duiding van het werk.” “Is er zoiets als een ware duiding.” Ik hoop maar zo dat wat ik in mijn werk wil duiden op een energetisch niveau over kan komen. Het verzamelen van alle elementen in het werk staan allemaal in het teken van een energielaag die bij elkaar opgeteld verwondering betrachten te creëren. En nadenken…het werk spreekt nadat je het niet meer kunt zien. Het werk dringt zichzelf op. Dringt het ook de maker op? Nee, die is ondergeschikt aan het werk.

‘Orlando’ Plateaukunst Bemelen 2021

“Orlando naturally loved solitary places, vast views, and to feel himself for ever and

ever and ever alone.” 

― Virginia Woolf, Orlando


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s