Tijd om stil te staan

Gisteren was er weer een serie klaar. De vijftien tekeningen zijn weer gesigneerd en van datum en nummering voorzien. Het lijkt wel een code CT. 2021-9 1/15 en zo verder. Ik hou niet echt bij hoelang ik overeen serie doe maar ik zag dat de vorige signeersessie in augustus was… een serie in vier weken. Veel tijd gehad om in mijn atelier te tekenen. Weinig andere dingen gedaan dan werken en tekenen en het was nog wel vakantie periode. De lockdown periode heeft mij veel gebracht; veel tijd o te tekenen en nieuwe routes uit te stippelen maar ook een periode om naar mijzelf terug te keren. De zoektocht van het kunstwerk dat uit mij komt richting de buitenwereld zal mijn leidraad blijven maar nog meer zal ik het werk laten zijn wat het wil zijn zonder mijn mooie hoofdje ermee te laten bemoeien.

Het is elke keer weer een soort van afscheid om alle tekeningen te signeren. Een tekening bevat verschillende lagen informatie. Niet alleen kleur en vorm maar ook ritme en haast of rust, de muziek die ik draaide kan ik ook zien in de vormen en de kleuren of de sfeer van een film die ik op het moment van maken op had staan.

Maar natuurlijk ligt er ook weer een nieuw blok klaar…..

Serie 15

Het is elke keer weer een soort van afscheid om alle tekeningen te signeren
Vanochtend serie 15 gesigneerd
Signeren serie 14 augustus 2021
Signeren April 2021


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s